Преглед – Samsung WW70K44305W / LE Цена и ревюта

Приятели, публикацията по-долу е посветена на продукта на деня! Тук ще намерите всички негови характеристики, ненадминатата цена, но и мнението на клиентите, които вече използват този продукт с голяма радост.

Снимки и технически спецификации в eMag! -> Виж ТУК!

Въпреки дизайн или стесни голям капацитет 7 кг, ви позволява бързо да се измие много дрехи в един товар, е в състояние да запълни до 12 кърпи за баня *. Това намалява честотата на измиване, което води до спестяване на време, енергия и вода. Забрави ли си риза? Добави Измийте позволява лесно и бързо да добавите забравени предмети след цикъла на пране е започнало. Можете също така лесно да добавите ръчно пране, което само искате да изплакнете или да ги изсушите чрез изстискване. Вратата може да бъде отворена по всяко време, ако температурата в барабана е по-малко от 50 ℃.

Преглед на Samsung WW70K44305W / LE

Двигателят с цифров инвертор осигурява изключителна енергийна ефективност, минимален шум и дълготрайна производителност. Той използва мощни магнити за по-тихо и по-силно представяне, но консумира по-малко енергия от универсален мотор. И като премахва четките, предлага изключителна издържливост, подкрепена от 10-годишна гаранция.

Интелигентната система за автоматично откриване на грешки открива и диагностицира проблемите и предоставя лесни решения за отстраняване на неизправности, като използва приложение за смартфони. Така спестете време и избягвайте разходите и неприятностите на ненужните инженери по техническо обслужване! Вратата Crystal Gloss, в Translucent White или Blue Ocean Blue, предлага най-голямото естетическо удоволствие.

Уникален дизайн, леко вълниста, барабан Diamond, с ръбове готова форма на диамант, което го прави да е нежна към дрехите си малки дренажни отвори също да помогнат за защита на тъкани, предотвратяване дрехи улов.

Цена Samsung WW70K44305W / LE

Нашата препоръка -> ТУК!

Пералня Samsung WW70K44305W / LE е добра възможност за вас, за да промените вашия стар перална машина с увереност, за да го замени с изпълнение от световна класа и се отличава особено ефективно за вас и вашия дом!

Днешната цена 10.12.2023 в eMAG -> Виж тук!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Samsung WW70K44305W / LE
Author Rating
51star1star1star1star1star
Tags: SAMSUNG