Преглед на Samsung 65Q7F – 4K QLED технология на Ultra HD Цена!

Здравейте! Ако Samsung 65Q7F е името на продукта, който търсите, вие сте стигнали до точното място! Опитах го и сега ви представям! Приятно четене Искам те :)!

Снимки и технически спецификации в eMag! -> Виж ТУК!

Добре, първо искам да покажа, че QLED технология от Samsung е единственият и Samsung 65Q7F дава на потребителя уникално изживяване при гледане успява да плени и най-критично око! Моделът е Smart TV, оборудван с най-новата интелигентна платформа, а картината 4K Ultra HD автоматично ви предлага това, което търсите!

Писмо Q се намира в конструктивния модел на Samsung, като по този начин създава началото на нови технологии, за какво става въпрос? Първо, технологията Quantum Dot възпроизвежда идеалните цветове, които търсим, като използваме неконформивна сплав, която е просто несравнима!

С Q Color, функцията за скрито оцветяване на цветове, която най-вероятно никога не сте смятали, че съществува, използвайки много широк цветови спектър, ви дава по-жив и светъл цвят!

Контрастът е подобрен и от функцията Q Contrast, която предлага по-голяма дълбочина независимо от външната светлина, което означава, че всяка сцена се възпроизвежда оптимално независимо дали е ден или нощ!

 

Samsung 65Q7F преглед

Дизайнът е иновативен и проектиран да посрещне всяко ваше желание с помощта на тази технология Angle Q Показани са, ще видите една и съща сцена от различни ъгли, без да засягат luminositatea или картина качество!

 

Цена Samsung 65Q7F

Нашата препоръка -> ТУК!

Телевизията заслужава инвестицията си, като е в състояние да осигури най-пълното изживяване за гледане на пазара, телевизора е изцяло преоткрит и Samsung го гарантира!

Заключението е много добро, като се нарежда сред най-добрите 2017-те телевизора, а нашите съвети след тестване на този модел са да закупите този модел възможно най-бързо, няма да го съжалявате. И въпреки че цената на този модел е около 10 000 лева в повечето нови магазини, ние открихме доста атрактивна цена в офертата, която е достъпна по-долу!

Днешната цена 04.07.2022 в eMAG -> Виж тук!

Summary
Reviewed Item
Samsung 65Q7F
Author Rating
51star1star1star1star1star
Tags: SAMSUNG