Преглед – Samsung 32M5502 Страхотна цена и кристално изображение!

Samsung 32M5502 се нарича продукт, който ще ви представя в следните редове. В края на изпитанията разбрах цялата информация за него, но какво мислеха някои от онези, които вече го купиха. Нека да разгледаме някои от характеристиките на този модел

Снимки и технически спецификации в eMag! -> Виж ТУК!

32-инчовият екран може да бъде достатъчен, за да видите любимите си филмови серии с реалистично възпроизвеждане, както вероятно очаквате от гиганта Samsung. Като 2017 модела със среден обсег с пълна увереност, мога да кажа, че се отличава с технологиите и подобренията, направени в този модел, в сравнение с други конвенционални модели!

Дизайнът е хубав екран се състои от сравнително тънка със Сатива предлагащ впечатлението, че изображението плава, предвижда едно докосване на елегантност в стаята си и гарантира израз на учудване върху лицата на приятелите ви, които ще срещнете с този модел!

С технологии като Micro Dimming Pro, локалното затъмняване е гарантирано, че осигурява блещукащи бели нюанси и по-дълбоко черно, което със сигурност ще ви хареса! PurColor ви дава допълнителни естествени цветове и много реалистична картина!

Samsung 32M5502 преглед

Samsung 32M5502 може да ви предложи директна среща с любимата си технология, която обработва изображението Контраст Enhancer предоставя уникална дълбочина изживяване при гледане, който да отразява изображения!

Samsung не изключва минималистичния дизайн, така че те са адаптирали устройството за дистанционно управление след това, осигурявайки истински контролер с възможности за гласово управление!

Samsung 32M5502 цена

Нашата препоръка -> ТУК!

С функции като Smart View вече можете да видите сериите от филми, когато отидете в магазина директно на вашия смартфон или когато решите да прекарате няколко минути в банята!

В заключение можем да кажем, че този модел е висококачествен телевизор, предлагащ възможност за напълно оборудван медиен център в нашия собствен дом, силно препоръчваме!

Днешната цена 10.12.2023 в eMAG -> Виж тук!

Tags: SAMSUNG