ПРЕГЛЕД – Horizon 55HL8530U – Цена на изпълнение!

Horizon 55HL8530U е супер телевизор, посветен дори на най-взискателните клиенти, а в следващите няколко реда ще ви покажа всичко! Очарователният модел с модерен и стилен дизайн, който му позволява да се интегрира безпроблемно във всяка стая, без значение как е проектиран.

Снимки и технически спецификации в eMag! -> Виж ТУК!

Благодарение на великолепния диагонален екран с диаметър 140 см, препоръчвам устройството, където можете да се насладите на неговото представяне с всички членове на семейството! Става дума за Smart TV, който е много лесен за използване. Само с едно докосване на дистанционното управление ще бъдете незабавно свързани с желаното съдържание от онлайн средата.

Преглед на Horizon 55HL8530U

Horizon 55HL8530U идва с много готови за употреба уеб приложения и други специални функции, които ще го направят наистина полезен. В допълнение, интернет свързаността е чрез WI-FI или LAN, а други конектори ще ви позволят да предавате съдържание и от други източници. Това са: CI + слот, HDMI портове, USB входове, аудио изход, 3.5 meinjack слушалки и др.

Телевизорът наистина харесва видеото! Той поддържа 4K Ultra HD резолюция, така че можете да се наслаждавате на любимите си филми и предавания с високо качество. Ще бъдете пленени от представените изображения, защото тяхната естественост ще бъде отлична.

Цена Horizon 55HL8530U

Нашата препоръка -> ТУК!

Освен това, тази супер телевизия изглежда добре с добра аудио система! Това е стерео, а изходът на RMS звука е 20 W. Звукът се възпроизвежда над средното, независимо от нивото на звука, което ще използвате.

Препоръчвам Horizon 55HL8530U дори и на най-взискателните, защото, както виждате, той разполага с всички функции, които може да желаете. Средната покупна цена е около 97900 лв, но аз намерих по-изгодна оферта, която можете да видите с едно кликване върху един от бутоните в статията.

Днешната цена 10.12.2023 в eMAG -> Виж тук!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Horizon 55HL8530U
Author Rating
51star1star1star1star1star