ПРЕГЛЕД – Horizon 24HL7120H – Цена и впечатления от тестове!

Както знаете от заглавието, Horizon 24HL7120H е последният телевизор, който имах удоволствието да тествам. Каня ви да прочетете статията, за да разберете всички подробности за нея. Режимът е идеален за малки помещения като зали, офиси, спални или кухни. Мисля, че това е така, защото диагоналът на екрана е 61 cm.

Снимки и технически спецификации в eMag! -> Виж ТУК!

Ако закупите този продукт, на практика ще се насладите на 2 в 1 устройство! Казвам това, защото с лицето нагоре телевизия може да играе дори ролята на монитор без никакви проблеми! Той се доставя с плоска опора, която осигурява безрискова стабилност за ситуацията, в която искате да я поставите на бюро.

Преглед Horizon 24HL7120H

Horizon 24HL7120H може да бъде свързан към компютъра чрез 15-пинов D-sub PC вход. Това не е всичко! Той също така идва с други конектори, които ви позволяват да възпроизвеждате медийно съдържание от други източници. Ето техния списък: CI + слот, USB вход, Scart вход, входящ компонент, 3.5мм жак за слушалки и HDMI порт!

Звукът беше тестван с няколко стъпки от силата на звука и, за моя изненада, беше правилно представян всеки път без прекъсване или изкривяване. Това е възможно, поради превъзходните функции, които използва. Аудио системата е стерео, а изходът на RMS е 2 x 2.5 W.

Цена Horizon 24HL7120H

Нашата препоръка -> ТУК!

Мога без съмнение да кажа, че изображенията, които се възпроизвеждат на този телевизор, не го оставят! Те са с добро качество и се показват при HD резолюция от 1366 x 768 пиксела. Предлаганите цветове са доста естествени и контрастът е силен. Освен това екранът осигурява разумно време за реакция.

По мое мнение, Horizon 24HL7120H е телевизор, който си струва да бъде закупен от тези, които искат просто, качествено и евтино устройство. Тя има средна цена от около 40900 лв, но аз не се биех и намерих още по-добра оферта за устройството! Можете да го видите, като кликнете върху някоя от връзките в статията!

Днешната цена 10.12.2023 в eMAG -> Виж тук!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Horizon 24HL7120H
Author Rating
51star1star1star1star1star