ПРЕГЛЕД – Пералня Bosch WAN20260BY – Намалена цена на любимата ви оферта!

Здравейте, приятели! Името на продукта, за което ще говорим днес, очевидно е Bosch WAN20260. Както можете да видите, марката е добре известна, с традиция сред битовите уреди от всякакъв вид и размери, така че разбира се може да очаквате изключително качество. Ако се интересувате от модела, който обсъждате, внимателно следвайте линиите по-долу и ще откриете много интересни неща, за които няма да се замислите! Цената е разумна за такъв невероятно ефективен уред за всеки дом.

Снимки и технически спецификации в eMag! -> Виж ТУК!

Добрата перална машина отчита изключителни резултати и винаги ще има чисти дрехи. Но това, което ви съветвам, никога не е да се изкушавате да вземате решение, основано единствено на цената на една статия, която би ви заинтересувала. На първо място, това ще бъде фалшиво впечатление, което може да означава фалшива икономика за по-дълго време!

 

Скоростта на центрофугиране на Bosch достига 1000 оборота в минута, което означава премахване на водата от прането в края на цикъла на пране. Ние наистина не се нуждаем от по-висока скорост за перфектно свиване!

Новият двигател гарантира неочаквано мълчание, по-малко вибрации и по-добра стабилност.Това е благодарение на своя усъвършенстван сензор, способен да оптимизира профила на въртене и да открива и предотвратява небалансираните товари.

Преглед на Bosch WAN20260BY

Пералня надарен с Eco Silence диск носи изключително предимство в изключително тиха, но отлична устойчивост във времето. Ние също така представи функцията Perfect Vario, че помага за получаване на по-бързи темпове от 65%, но в същото време ви дава по-ниска енергийна ефективност с 50% само с невероятни възможности SpeedPerfect или EcoPerfect.Tehnologia ActiveWater предлага намалена консумация на вода поради автоматична система за откриване на натоварване на два етапа и товароносимост е доста щедър дар място за 8 кг машина, така че може да се използва от семейства, състоящи се от повече членове.

 

Нивото на шума е доста ниско при измиване около 54db и само 74db. В заключение, можете да измиете без тревога по всяко време без най-малкото смущение.

Но също така, както виждате отпред на устройството, има достатъчно голям LED дисплей, проектиран специално за лесно използване на съществуващите програми и опции.

Цена Bosch WAN20260BY

Нашата препоръка -> ТУК!

Да бъдете тук е, че търсите добър продукт от една от най-известните марки, а именно Bosch WAN20260! Аз съм тук, за да ви помогна при избора си, за да можете да вземате правилното решение за нуждите на вашето семейство. Бош е един от най-популярните автомобили благодарение на високата си функционалност и ненадминатата връзка качество / цена!Честно ми се струва, че това може да бъде пералната машина, която търсите!

Днешната цена 04.07.2022 в eMAG -> Виж тук!

Summary
Reviewed Item
Bosch WAN20260BY
Author Rating
51star1star1star1star1star
Tags: BOSCH