Перална машина Slim Beko WTV6532BO – 15 програми за пране

Добър вечер. Когато търсите пералня, трябва да се уверите, че тя отговаря на нашите нужди.Ще обсъдим модел, който е достъпен и е част от много добро предложение. Ще обсъдим и разработването на технологии. Включително премахването на космените животни и Aquafusion, патентована от Beko, така че потреблението на енергия, вода и перилни препарати да е балансирано, така че ресурсите да се използват много ефективно по време на измиването.

Снимки и технически спецификации в eMag! -> Виж ТУК!

 

Както се очакваше, Beko WTV6532BO е готов за всякакъв вид дрехи и тъкани чрез внимателно проектирани програми за вашите нужди.

Този модел има 15 програми за пране. Основните програми за пране са:
Xpress Супер бърза
програма предпране
Daily Express
Тъмно Грижа
програма деликатен
бебе Защитете
Изплакването Spin + Отцедете Express
програма Памук
програма Вълна
Програма Смесени
програма ръчно пране

Преглед на Beko WTV6532BO

Програмата за вълнена кърпа осигурява плавно измиване и също толкова нежно, че ще носи дрехите ви, както при измиване на ръцете. Dark Care, която е програма, която предотвратява обезцветяването и осигурява висока интензивност на черно облекло.

Тази перална машина има капацитет от 6 кг натоварване и 1000 об / мин и е много ефективна във всяко семейство. Той е оборудван с електронен контрол баланс, който гарантира перфектно разпределение на прането в барабана и по този начин се елиминира неприятен шум и вибрации по време на центрофугиране, с абсолютна стабилност.

Цена на Beko WTV6532BO

Нашата препоръка -> ТУК!

Годишната консумация на вода е приблизително 8800 литра. Beko WTV6532BO има течно почистващо устройство и се предлага с ProSmart Inverter Motion, за който ще имате 10 годишна гаранция от производителя.

Барабанът е модел AquaWave и осигурява деликатно измиване на дрехите при почти природни условия, симулиращи морски вълни.
Размерът му е 84 х 60 х 45 см. и поддържа забавено програмиране до 24 часа, а дисплеят показва информация за оставащото време и температура на водата. има 16 много ефективни програми за измиване и води до нисък шум от 58 dB по време на измиване и 75 dB шум по време на центрофугиране.

Днешната цена 04.07.2022 в eMAG -> Виж тук!

Summary
Reviewed Item
Beko WTV6532BO
Author Rating
51star1star1star1star1star
Tags: BEKO