ПРЕГЛЕД – Пералня Slim Beko WRE7512XWW – 7 кг и клас A +++!

Здравейте! Току-що завърших тестването на пералнята Beko WRE7512XWW и имам удоволствието да Ви представя през следващите няколко стъпки всичко, което научих за него. Освен това можете да намерите някои от мненията на тези, които вече са закупили този продукт, но също така и кой магазин можете да си купите при страхотно предложение! Нека да започнем!

Вижте снимките и техническите спецификации на eMAG! Кликнете ТУК

преглед

Beko WRE7512XWW има тънък и модерен дизайн. Той идва в класическия бял цвят, но това позволява на модела да се побере лесно във всякакъв тип баня, без значение как е подредена.

Продуктът ни дава голям капацитет на натоварване, а именно 7 кг, и следователно е предназначен за семейство от трима или четирима членове.

На пръв поглед не можем да пренебрегнем командния панел, който е добре подреден. Тук намираме основно въртящо се копче, което ни позволява да избираме програма за пране, но също и цифров дисплей, заобиколен от няколко бутона. Екранът винаги предоставя информация за времето за измиване, но и други функции, които сте избрали преди това.

Сред най-важните характеристики, които тази пералня Beko притежава бих искал да си спомня следното: Control функция електроника баланс предпране и специална система, предназначена да контролира прекомерното вода.

Beko WRE7512XWW Ви предлага различни програми за измиване, 15 броя, посветени на всякакъв вид материали.Освен това, ще имате кратка, 14-минутна програма, подходяща за перално помещение, което не изисква интензивно измиване.

Тествахме колата по различни програми, включително и краткия. Резултатът беше същият всеки път, един прекрасен. Прането беше чисто, добре изплакнало и изцедено отлично. По принцип, когато ги отстранявате, няма да имате вода, за да се оттече от тях.

Не на последно място, искам да ви кажа, че става дума за мълчалив и екологичен уред. Той има горната енергийна класа A +++, но и звук, който не е изпратен по имейл. Така че не е нужно да се притеснявате за тези два важни проблема.

цена

Beko WRE7512XWW

Както ще видите по-долу, Beko WRE7512XWW е кола, оценена от онези, които вече са я купили. Лично аз съм съгласен с тях! Това е продукт, който изпълнява задачата си според спецификациите и може да бъде закупен на отлична цена от около 750 лв.

За цената на днес 10.12.2023 в eMAG кликнете ТУК

Summary
Review Date
Reviewed Item
Beko WRE7512XWW
Author Rating
51star1star1star1star1star
Tags: BEKO