Преглед – AEG S83520CMX2 Хладилна комбайна

Пожелания. Ако имате нужда от голямо пространство за съхранение и модерни технологии за контрол на температурата, ние препоръчваме S83520CMX2 AEG хладилник, който показва отлична по всички обвинения.

Вижте снимките и техническите спецификации на eMAG! Кликнете ТУК

Преглед на AEG S83520CMX2

Той е оборудван с много нови технологии и ние вярваме, че той заслужава покупката на цената, която се намира. Оборудвани с индивидуални системи за охлаждане и замразяване, ние осъзнаваме, че това е професионален продукт.Комбинирането на ProFresh с технологията TwinTech гарантира перфектни условия за съхранение на вашата храна. Температурата и нивото на влажност се запазват постоянни, както е зададено. Храната няма да изсъхне или плодовете няма да се изтрият. Освен това ледът вече не е проблем във фризера.

Този модел е част от класа А ++, което означава, че той ще консумира електричество с 21% по-малко от класа А +.
Технологията MultiAir Flow осигурява поток въздух, който ефективно охлажда интериора, а храната ще има същата постоянна температура, като по този начин се предотвратяват температурните промени и, разбира се, развалят храната.

Има идеално място за всеки елемент благодарение на уникалната система за съхранение CustomFlex ™ на вратата на AEG S83520CMX2. Шкафове и подпори на вратите могат да бъдат подредени според вашите предпочитания.

Оптимални условия за съхранение на месо и риба сега са възможни в най-ниското отделение във фризерното отделение. По този начин можете да запазите храната си замразена в това специално отделение.

AEG S83520CMX2 функции

LCD дисплеят предоставя информация за вътрешните температури и температурните настройки могат да се направят леко от докосвания контролен панел на вратата. Елегантност и стил у дома!

Вътре, обемът е щедър, този модел доставя 312 литра общ нетен обем. За хладилното отделение са разпределени 220 литра и 92 литра за фризера.
Вътре има 2 припокрити стъклени рафта и 2 отделения за фризер с 10 кг / 24 часа замразяване.

Финалът е изработен от неръждаема стомана, която дава модерен цвят, с анти-пръстови отпечатъци. Вратите се отварят на дясно и са обратими за вашия комфорт. AEG S83520CMX2 има размер от 184 х 59.5 х 64.7 cm и има захранващ кабел и регулируеми крака има дължина от 2,4 м.

Освен тези неща, ние също така уточняваме съвременните функции за супер замразяване и супер-охлаждане, които помагат да се охладят свежите пресни храни вътре. Електронният контрол на температурата е интелигентно разработен от интегрирани системи, свързани с допирния контролен панел.Един последен аспект на този продукт е произведеният шум, който е намален до 41 dB и в случай на електрическо прекъсване ще има 20-часова автономия.

Цена AEG S83520CMX2

Това е доста хубав модел, който предлага висококачествена технология на подходяща цена. Този продукт намерихме в други магазини на цена от 2000 лв.

За цената на днес 04.07.2022 в eMAG кликнете ТУК

Summary
Reviewed Item
AEG S83520CMX2
Author Rating
51star1star1star1star1star
Tags: AEG