ПРЕГЛЕД – Beko RCNA400E20ZB – Бежов цвят!

Здравейте, приятели! Аз не знам какво си направил за последен път, но аз имам проверка за вас RCNA400E20ZB Beko хладилник, който представи в следващите редове.Аз ще ви кажа всичко, което ми направи впечатление за този продукт, какво мислят за тези, които вече притежавате, но най-важното е, че е онлайн магазин, в който можете да си купите най-добрата цена в България.

Вижте снимките и техническите спецификации на eMAG! Кликнете ТУК

преглед

Beko RCNA400E20ZB

Както можете да видите на снимката по-горе, Beko RCNA400E20ZB ни очарова с изключителна елегантност. Дизайнът е превъзходен и това се дължи на бежовия цвят на продукта. Лично аз препоръчвам този модел за тези, които се наслаждават на модерна и елегантна кухня по едно и също време.

Става дума за хладилна комбинация, предназначена за семейство с най-малко 3 члена, защото е просторна. Той има нетен обем от 354 литра, но и височина не по-малка от 201 см.

На пръв поглед лесно можем да видим LED дисплей на вратата на хладилника. Това ни позволява да настроим температурата както в хладилника, така и във фризера, но също така ни дава постоянно полезна информация за начина на работа на уреда.

Вътре, който е осветен от светодиоден източник, се намират четири добре разположени рафта, направени от сигурно стъкло, плюс хоризонтален държач за бутилки. По-долу имаме две отделения, специално проектирани за плодове и зеленчуци, но също и за млечни продукти или колбаси. Те използват специални техники за запазване на свежестта на храната за дълго време.

На вратата на хладилника имаме три обикновени рафта за буркани и яйца. Интересен аспект обаче дава четвъртият шелф. Той е специално проектиран за бутилки XXL, които трябва да се съхраняват без проблеми.

Сред най-важните характеристики, които Beko RCNA400E20ZB използва са: Ion Guard, EverFresh +, NeoFrost и въглероден филтър. Всичко това прави процеса на охлаждане и замразяване много добър, но също така ни предлага защита срещу бактерии и неприятни миризми.

Фризерът работи перфектно, без да създава прекомерен лед, а процесът на размразяване се извършва автоматично. Между другото, когато работи, произведеният шум е почти нечувствителен.

цена

Beko RCNA400E20ZB

В заключение, Beko RCNA400E20ZB е насочен към тези, които ще съчетаят най-новото поколение охлаждане с голям, ефективен и икономичен вид. За да го купите, ще трябва да извадите от джоба си около 1400 лв. така че е добра сума. Въпреки това, намерих точно същия продукт на много по-добра цена. Можете да го намерите и с едно кликванеПазаруване Spree!

За цената на днес 22.09.2023 в eMAG кликнете ТУК

Summary
Review Date
Reviewed Item
Beko RCNA400E20ZB
Author Rating
51star1star1star1star1star
Tags: BEKO